Pulovere feminine pentru toamna-iarna

PuloverOrice ati purta pe timp de toamna-iarna, este necesar sa introduceti si puloverul in vestimentatie. Cand purtati insa mai multe tipuri de piese vestimentare doar sa protejati corpul de frig, deseori se poate sa faceti o combinatie gresita. Astfel azi vom prezenta cateva modele de cardiganuri si pulovere care va vor ajuta sa aveti un look feminin in fiecare zi. Purtati pulovere cu incredere.

Modele de pulovere

  1. Modelele subtiri nu va ascund trasaturile siluetei si in aceleasi timp va pun si in evidenta. In cazul in care alegeti un pulover tricotat cu modele verticale veti putea sa va si alungiti silueta optic.
  2. Puloverele lungi care cad usor pe corp sunt foarte usoare de purtat si de combinat cu alte piese vestimentare. In cazul in care aveti forme mai plinute puteti de asemenea sa optati pentru un asemenea model, deoarece acesta ascunde partile cu probleme si ofera un aspect foarte feminin alaturi de o curea subtire pe talie.
  3. Puloverele scurte sunt foarte populare in aceasta iarna. Indiferent de grosimea lor atrag atentia asupra taliei si a soldurilor. Datorita faptului ca nu au o lungime asemanatoare cu puloverele clasice, acestea nu protejeaza soldurile, insa puteti sa purtati dedesubt o camasa sau un tricou mai lung, pentru o protectie maxima.
  4. Cardiganul tip pelerin este gros si lejer, insa datorita modelului asimetric si optic va vor oferi optic solduri de viespe, daca sunt asortate cu o curea sub bust. Acestea puteti sa le purtati atat cu cizme lungi, cat si cu modele scurte, important este ca dvs sa va simtit bine.
  5. Un cardigan scurt micsoreaza optic partea de sus a corpului, astfel veti putea parea mai rotunda. In cazul in care alegeti un model cu nasturi asezate vertical, va veti putea alungi silueta.

LaFemme